Nieuwsberichten

Wij zoeken ambulante trajectondersteuners in Leiden én Gouda

Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van “competentiegericht begeleiden”? Onze klanten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

2024-07-11

Wij zoeken een wijkteammanager voor TOM in de buurt

De Wijkteammanager is integraal verantwoordelijk voor de professionele en klantgerichte dienstverlening op het gebied van informatie en advies, toegang en ondersteuning; de drie kerntaken van de Wmo-opdracht. De wijkteams bestaan uit bevlogen medewerkers in de rol van hosts, casemanagers en wijkcoach. Je bent zichtbaar op de locaties en je creëert een omgeving waarin de professionals zich verbonden voelen en met elkaar kunnen excelleren in zelf- en teamregie. De kernwaarden Talent, Ondersteuning en Meedoen zijn voor jou het uitgangspunt in de samenwerking met de teamleden.

2024-07-11

WMO Maatwerk zoekt een organisatiecoach

Organisatiecoach bij WMO Maatwerk

2024-06-03

WMO Maatwerk zoekt een trajectondersteuner flexwonen in Schiedam

Mede dankzij jouw motiverende en competentiegerichte benadering krijgen inwoners van Schiedam, die tussen wal en schip dreigen te belanden, de kans om hun leven op de rit te krijgen!

2024-05-08

ZamenSterk: nieuwe locatie voor WMO Maatwerk

ZamenSterk: nieuwe locatie voor WMO Maatwerk

2024-04-18

Zelfstandig leren wonen bij het Coornhert in Den Haag

Het Coornhert is een woonproject van WMO Maatwerk waarin jongvolwassenen in twee jaar kunnen leren zelfstandig te wonen. Het project is bedoeld voor jongeren van 18 tot 23 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek.  Bij het Coornhert bieden we géén groepswonen maar ambulante ondersteuning. Dit betekent dat de trajectondersteuners gedurende de week op een aantal momenten wel aanwezig zijn in het pand, maar de ondersteuning ambulant plaatsvindt. 

2024-04-09

WMO Maatwerk heeft dagbestedingsplekken beschikbaar in Spijkenisse!

Ben- of ken jij iemand die op zoek is naar een arbeidsmatige dagbesteding? Bij de Klussendienst in Spijkenisse hebben wij arbeidsmatige dagbestedingsplekken beschikbaar!

2024-03-20

Vacature: Strategisch manager WMO Maatwerk

Ben jij een verbindend strategisch manager met een passie voor het aansturen van veranderingen binnen WMO Maatwerk en het Sociaal Domein? Zoek je een verbindende baan? Floreer jij in een zeer complex speelveld en kun jij overzicht en samenhang inzichtelijk maken? Haal jij energie uit het verbinden van regiogemeenten en het meedenken over verdere ontwikkeling binnen WMO Maatwerk? Ben jij de strategisch manager die naast adviseren ook zorgt voor daadwerkelijke realisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2024-02-26

Word jij onze nieuwe collega trajectondersteuner in Nissewaard en Voorne aan Zee?

Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van de methodiek ‘competentiegericht begeleiden’?

2024-02-15

Vacature: Ambulant Trajectondersteuner HBO in de regio Leiden

Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van onze methodiek Competentiegericht Begeleiden? Onze klanten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

2024-02-06

Wij zoeken een wijkcoach (mbo 4) bij Tom in de Buurt voor WMO Maatwerk

Wij zijn op zoek naar een wijkcoach in Alphen aan den Rijn!

2024-02-05

WMO Maatwerk zoekt meerdere trajectondersteuners ambulant, dagbesteding en/of woonproject 

Wij zoeken nieuwe collega’s!  WMO Maatwerk is op zoek naar meerdere collega's voor verschillende functies (HBO en MBO). 

2023-11-29

Ambulant Begeleider mbo4 Gehandicaptenzorg en Psychiatrie voor WMO Maatwerk

Ambulant Begeleider mbo4 Gehandicaptenzorg en Psychiatrie voor WMO Maatwerk

2023-11-14

Vacature ambulant trajectondersteuner in de regio Nissewaard en Voorne aan Zee 

Vacature ambulant trajectondersteuner in de regio Nissewaard en Voorne aan Zee 

2023-10-25

Vacature: Begeleider Dagbesteding mbo4 voor WMO Maatwerk – Waterweg

Ben jij een enthousiaste flexibele alleskunner met een mbo 4 diploma in de zorg? Durf jij buiten de kaders te denken en wil jij onderdeel uitmaken van ons creatieve en flexibele team? Solliciteer!

2023-10-25

Vacature: Wijkcoach bij Tom in de buurt voor WMO Maatwerk

Wij zijn op zoek naar een wijkcoach in Alphen aan den Rijn!

2023-07-04

Vacature ambulant trajectondersteuner MBO 4

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarin je je hart kunt volgen? Is het jouw roeping om mensen die wél zelfstandig wonen, maar het toch lastig vinden om alles zelf te doen? Ben jij ervoor gemaakt om onze klanten in hun kracht te zetten door ze te helpen met hun administratie, misschien kampen ze met verslaving of vinden ze de opvoeding lastig? Solliciteer dan bij ons!

2023-06-14

Vacature: ambulant begeleider voor WMO maatwerk Gouda e.o.

Wij zoeken een collega in Gouda en omstreken! Kom jij werken als ambulant begeleider bij WMO Maatwerk?

2023-05-17

Vacature ambulant begeleider Delft / Den Haag

Word jij onze nieuwe collega in de regio Delft / Den Haag?

2023-05-04

Vacature: ambulant begeleider (HBO) in de regio Leiden:

Wij zoeken een ambulant begeleider in de regio Leiden: Ben jij de rots in de branding voor cliënten met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking? Zie jij geen onwil maar onmacht? Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

2022-09-09

Vacature beleidsmedewerker

Ben jij die enthousiaste beleidskanjer die het leuk vindt om onze organisatie mee te helpen groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2022-08-09

Vacature ambulant begeleider regio Delft

Wil jij werken als ambulant begeleider in de regio Delft? Zie jij het als een uitdaging om mensen te begeleiden in de thuissituatie zodat ze weer in hun kracht komen? Lees dan meer en solliciteer:

2022-08-09

Vacature regiocoördinator WMO Maatwerk Zoetermeer

Vacature regiocoördinator WMO Maatwerk Zoetermeer

2022-05-24

Voorzitter en twee leden Raad van Commissarissen bij Tom in de buurt

Wij zoeken een voorzitter en twee leden Raad van Commissarissen bij Tom in de buurt

2022-05-20

Vacature Ambulant Begeleider Gehandicaptenzorg/Psychiatrie binnen InZet

Vacature Ambulant Begeleider Gehandicaptenzorg/Psychiatrie binnen InZet

2022-05-11

Vacature: casemanager hbo voor ‘Tom in de buurt’

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste casemanager voor 'Tom in de buurt'.

2022-05-02

Vacature: Begeleider Dagbesteding voor camping de Stochemhoeve in Leiden

2022-04-07

Vacature: Ambulant Begeleider HBO regio Leiden

2022-04-07

Week van het geld: kunnen we jou helpen in de omgang met geld?

Financiële problemen kunnen bij iedereen voorkomen. Verlies van werk, verslaving, scheiding, zijn zaken die dit kunnen veroorzaken. Van 28 maart tot en met 1 april is het de Week van het geld. Anja van Epskamp is wijkcoach voor Tom in de buurt en vertelt hoe zij inwoners daarmee helpt:

2022-04-01

Vacature: Host bij Tom in de Buurt – WMO Maatwerk

Word jij de nieuwe host voor het samenwerkingsverband Tom in de Buurt en het steunpunt in de wijk voor vragen van kwetsbare mensen?

2022-03-08

Pilot: “Maatwerk Thuis”

Samenwerking Home Instead Thuisservice en WMO Maatwerk gaat van start

2022-02-11

Vacature jobcoach bij WMO Maatwerk

Ben- of ken jij een gedreven jobcoach? Bij WMO Maatwerk zoeken wij een jobcoach om onze cliënten te begeleiden naar- en op een passende werkplek!

2022-02-08

Vacature Ambulant Begeleider LVB en Psychiatrie regio Delft

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie als ambulant begeleider in de regio Delft? Solliciteer dan bij WMO Maatwerk!

2022-02-04

Vacature Ambulant Begeleider voor WMO Maatwerk / inZet – indewijk Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende functie als ambulant begeleider binnen Zoetermeer? Solliciteer dan bij WMO Maatwerk! Je werkt binnen ‘je eigen wijk’ in Zoetermeer als onderdeel van InZet: een samenwerkingsverband met acht andere partijen binnen zorg en welzijn.

2021-10-22

Vacature ambulant begeleider regio Delft

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Wil jij anderen kunt helpen weer grip op hun eigen leven te krijgen? Lees dan snel verder en solliciteer op deze leuke vacature!

2021-08-02

Vacature ambulant begeleider Zoetermeer

Zoek jij een leuke baan in Zoetermeer? Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk lijkt om mensen (met- en zonder lichte verstandelijke beperking) met psychiatrische problemen te begeleiden in de thuissituatie.

2021-07-27

Maatwerk geeft door: Gerard

Gerard kwam in de jaren ’90 door een gokprobleem in de schulden. Nu, ruim 30 jaar later vertelt hij hoe hij zijn leven volledig op de rit heeft kunnen krijgen door zijn positieve instelling met behulp van familie en ambulante begeleiding!

2021-06-23

WMO Maatwerk in Zoetermeer gaat wijkgericht werken

WMO Maatwerk Zoetermeer gaat vanaf 3 mei samenwerken met acht collega-organisaties binnen InZet in Zoetermeer.

2021-05-03

Vacature: ambulant begeleider in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een leuke, dynamische, afwisselende baan als ambulant begeleider in Zoetermeer? Kom dan werken bij WMO Maatwerk, het WMO bedrijf van Ipse de Bruggen:

2021-04-13

Vacature begeleider dagbesteding Zoetermeer

Lijkt het jou leuk om te werken op twee dagbestedingslocaties in Zoetermeer met cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek? Lees dan even verder:

2021-03-29

Vacature: ambulant begeleider in de regio Delft

Ben jij op zoek naar een baan als ambulant begeleider? Lees dan even verder.

2021-03-24

Maatwerk geeft door: Carolyne

Carolyne had het allemaal voor elkaar: een fijn gezin, werk totdat haar man vijf jaar geleden plotseling overleed. Ze ontwikkelde een verzamelwoede (hoarding) en angst om fouten te maken. De ambulante begeleiding helpt haar om stappen in de goede richting te zetten. Ze vertelt erover in Maatwerk geeft door:

2021-03-24

Maatwerk geeft door: Nelly

WMO Maatwerk is zo divers en daarom de rubriek “Maatwerk geeft door”. Hier lees je zo nu en dan een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Deze week: Nelly van der Wilde: beleidsmedewerker bij WMO Maatwerk.

2021-03-10

Maatwerk geeft door: José

WMO Maatwerk is zo divers en daarom de rubriek “Maatwerk geeft door”. Hier lees je zo nu en dan een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Deze week: vrijwilliger José

2021-02-19

Zelfstandig leren wonen in Den Haag

WMO Maatwerk opent in februari de deuren van een trainingsproject, waarin jongvolwassenen kunnen leren zelfstandig te wonen. Het project is bedoeld voor jongeren van 18 tot 23 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek.

2021-02-04

Vacature: ambulant begeleider mbo-4

Ben jij op zoek naar een baan als ambulant begeleider? Lees dan even verder:

2021-01-20

Vacature begeleider dagbesteding Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als begeleider dagbesteding? Bij WMO Maatwerk in Zoetermeer hebben wij een vacature voor 16 uur!

2021-01-19

Maatwerk geeft door: Irmy en Maxi

WMO Maatwerk is zo divers en daarom de rubriek “Maatwerk geeft door”. Hier lees je zo nu en dan een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Deze week: Irmy van Spijk.

2021-01-08

Maatwerk geeft door: De Backoffice

WMO Maatwerk is zo divers en daarom de rubriek “Maatwerk geeft door”. Hier lees je zo nu en dan een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Deze week: Brigitte.

2020-12-22

Leren om zelfstandig te wonen in Den Haag

WMO Maatwerk start een nieuw wooninitiatief in Den Haag voor jongeren (met LVB) die willen leren om zelfstandig te wonen.

2020-12-21

WMO Maatwerk biedt begeleiding bij flexwoningen in Schiedam

WMO Maatwerk gaat mensen begeleiden die (psychische) zorg nodig hebben en die een flexwoning hebben in Schiedam.

2020-12-17

Maatwerk geeft door: De Klussendienst in Spijkenisse

WMO Maatwerk is zo divers en daarom de rubriek “Maatwerk geeft door”. Hier lees je zo nu en dan een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Deze week: Trajectondersteuner Janneke.

2020-12-08

Competentiegericht begeleiden

Bij WMO Maatwerk begeleiden wij onze cliënten met de tools uit onze eigen methodiek Competentiegericht Begeleiden. Minka de Graaf schreef mee aan het handboek dat hierover onlangs is verschenen en vertelt erover.

2020-12-01

Vacature Ambulant begeleider regio Zoetermeer

Ben je op zoek naar een nieuwe baan met veel vrijheid? Bij WMO Maatwerk zoeken we een Ambulant begeleider voor de regio Zoetermeer

2020-11-25

Maatwerk geeft door!

In de rubriek “Maatwerk geeft door” lees je elke twee weken een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt. Dit keer over Suze die eens per twee weken ambulante begeleiding krijgt bij WMO Maatwerk.

2020-11-23

Vacature Ambulant begeleider (trajectondersteuner)

Kom werken bij WMO Maatwerk als ambulant begeleider!

2020-11-10

Vacature beleidsmedewerker

Ben jij in staat processen te begeleiden en kun je goed plannen? Solliciteer dan als beleidsmedewerker voor WMO Maatwerk.

2020-11-10

Maatwerk geeft door!

In de rubriek “Maatwerk geeft door”, lees je elke twee weken een bijdrage van iemand die ondersteuning krijgt óf ondersteuning biedt

2020-10-30

Flexwonen in Schiedam!

Vrijdag 24 oktober heeft WMO Maatwerk de intentieovereenkomst getekend met wethouder Fahid Minhas voor het wooninitiatief van Welkom.

2020-10-28

Maatwerk tijdens corona-tijd

Aanscherping van de regels na laatste persconferentie van 13 oktober jl.

2020-10-20

Vacature: Flex Begeleider Dagbesteding – Zoetermeer, Delft en Spijkenisse

WMO Maatwerk is voor haar kleinschalige dagbesteding-locaties op zoek naar een vaste invaller!

2020-10-05

‘Maatwerk Ontmoet’ (BLOG)

Wat als een impulsieve ingeving begon was twee weken later een feit: op vrijdag 11 september was onze locatie aan de Ierlandlaan in Zoetermeer een ontmoetingsplaats voor alle cliënten die ondersteuning krijgen van WMO Maatwerk Regio Zoetermeer en omstreken.

2020-09-18

Vacature Ambulant Begeleider mbo-4

WMO Maatwerk is op zoek naar een Ambulant Begeleider mbo-4.

2020-08-18

Ambulante begeleiding op een veilige manier

Om besmetting met corona te voorkomen, hanteert WMO Maatwerk regels.

2020-06-09

Mijn hart bloedt (BLOG)

..'Inmiddels raken we bijna gewend aan de anderhalvemetersamenleving en ik durf weer zonder gene met een pak wc-papier over straat.'

2020-05-06

Steffie legt corona eenvoudig uit

Juist in tijden van crisis heeft iedereen behoefte aan betrouwbare en begrijpelijke informatie.

2020-04-22

WMO Maatwerk en Corona

Het leven van alledag wordt momenteel sterk beheerst door alle zorgen over het coronavirus. Het coronavirus is een risico voor iedereen, daarom hebben wij er allemaal mee te maken.

2020-04-01

IDB Maatwerk wordt WMO Maatwerk

IDB Maatwerk heet vanaf nu WMO Maatwerk. Met de naamsverandering heeft WMO Maatwerk ook een nieuwe website.

2020-03-31

Plekken beschikbaar op dagbestedingslocatie De Buitenkans

Heb je een Wmo indicatie en zoek je werk? Kom naar De Buitenkans!

2019-09-25