Meer mogelijkheden voor onze cliënten

Door krachten te bundelen bieden wij diverse dagbestedingsmogelijkheden. De dagbestedingslocaties zijn in Zuid Holland, verdeeld in verschillende regio’s. Op deze manier werkt WMO Maatwerk altijd in de buurt van de cliënt en kleinschalig.

Regio Waterweg

Klussendienst Spijkenisse
Klussendienst Spijkenisse voert klussen uit voor gehandicapten en 65+. Met twee bussen gaan de teams elke dag op pad om allerlei klussen uit te voeren samen met hun begeleiders.

RataPlan
In Spijkenisse werkt WMO Maatwerk samen met RataPlan. In deze fantastische kringloopwinkel van Rataplan worden diverse werkzaamheden gedaan samen met andere medewerkers van RataPlan.

Regio Zoetermeer e.o.

Ambachtenwerkplaats
De Ambachtenwerkplaats is een plek waar talenten een kans krijgen en waar vele dagbestedingsactiviteiten worden uitgevoerd. WMO Maatwerk werkt er samen met kledingbank MEVE.

Zamensterk
WMO Maatwerk werkt samen met de organisatie Zamensterk. Op deze locatie wordt inpakwerk gedaan. Zamensterk is een erkend leerbedrijf

Regio Rijnland

Camping de Stochemhoeve
De Stochemhoeve in Leiden is een unieke locatie. Naast een camping biedt WMO Maatwerk hier dagbestedingsactiviteiten. Deze dagbestedingsactiviteiten hebben te maken met de camping en het onderhoud van het terrein.

Tom in de buurt
WMO Maatwerk werkt samen met een aantal collega-organisaties in Tom in de buurt. Het doel van deze samenwerking is het realiseren van zorg en welzijn in de buurt. Niet per persoon, maar met elkaar. Dat betekent niet dat mensen geen persoonlijke zorg meer krijgen, maar dat zorg- en welzijnsorganisaties samenwerken en samen zorgen voor een passend zorg- en welzijnsaanbod. Eén aanspreekpunt dus, voor alle aanbieders van ondersteuning in de buurt. Dat is Tom. Tom in de buurt is actief in drie gemeenten: Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.