Nieuwsberichten

WMO Maatwerk zoekt een organisatiecoach

Organisatiecoach bij WMO Maatwerk

2024-06-03

WMO Maatwerk zoekt een trajectondersteuner flexwonen in Schiedam

Mede dankzij jouw motiverende en competentiegerichte benadering krijgen inwoners van Schiedam, die tussen wal en schip dreigen te belanden, de kans om hun leven op de rit te krijgen!

2024-05-08

ZamenSterk: nieuwe locatie voor WMO Maatwerk

ZamenSterk: nieuwe locatie voor WMO Maatwerk

2024-04-18

Zelfstandig leren wonen bij het Coornhert in Den Haag

Het Coornhert is een woonproject van WMO Maatwerk waarin jongvolwassenen in twee jaar kunnen leren zelfstandig te wonen. Het project is bedoeld voor jongeren van 18 tot 23 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychiatrische problematiek.  Bij het Coornhert bieden we géén groepswonen maar ambulante ondersteuning. Dit betekent dat de trajectondersteuners gedurende de week op een aantal momenten wel aanwezig zijn in het pand, maar de ondersteuning ambulant plaatsvindt. 

2024-04-09

WMO Maatwerk heeft dagbestedingsplekken beschikbaar in Spijkenisse!

Ben- of ken jij iemand die op zoek is naar een arbeidsmatige dagbesteding? Bij de Klussendienst in Spijkenisse hebben wij arbeidsmatige dagbestedingsplekken beschikbaar!

2024-03-20

Vacature: Strategisch manager WMO Maatwerk

Ben jij een verbindend strategisch manager met een passie voor het aansturen van veranderingen binnen WMO Maatwerk en het Sociaal Domein? Zoek je een verbindende baan? Floreer jij in een zeer complex speelveld en kun jij overzicht en samenhang inzichtelijk maken? Haal jij energie uit het verbinden van regiogemeenten en het meedenken over verdere ontwikkeling binnen WMO Maatwerk? Ben jij de strategisch manager die naast adviseren ook zorgt voor daadwerkelijke realisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2024-02-26

Word jij onze nieuwe collega trajectondersteuner in Nissewaard en Voorne aan Zee?

Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van de methodiek ‘competentiegericht begeleiden’?

2024-02-15

Vacature: Ambulant Trajectondersteuner HBO in de regio Leiden

Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van onze methodiek Competentiegericht Begeleiden? Onze klanten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

2024-02-06

Wij zoeken een wijkcoach (mbo 4) bij Tom in de Buurt voor WMO Maatwerk

Wij zijn op zoek naar een wijkcoach in Alphen aan den Rijn!

2024-02-05