Krachtiger worden in je eigen omgeving

Onze methodiek – competentiegericht begeleiden – betekent hoe we zorgen dat jij op de juiste manier je vaardigheden inzet. Het doel van deze manier van begeleiden, is het sterker maken van jou in jouw huidige omgeving. We gaan samen met jou en de mensen die belangrijk zijn voor jou, werken aan jouw toekomst.

Begeleiding op maat

Vanuit WMO Maatwerk staan wij naast jou. Wij bekijken hoe je al ontwikkeld bent. En we kijken naar jouw vaardigheden en wensen. We zorgen dat het voor jou duidelijk is wat jij van jouw begeleider mag verwachten en dat geldt ook andersom: de begeleider weet ook wat hij/zij van jou kan verwachten

Samen sterk

De begeleider van WMO Maatwerk bepaalt niet jouw leven; jij houdt de eigen regie. Hij/zij kijkt naar jouw talenten en krachten. Daarnaast stimuleert de Wmo-begeleider de relatie tussen jou en jouw netwerk.

Ondernemend

Jouw begeleider let voor jou op als er nieuwe kansen zijn voor wonen, werken, vrije tijd en neemt actie hierop. Ook is jouw begeleider op de hoogte van wat er speelt in de maatschappij en ontwikkelingen bij de gemeente.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat WMO Maatwerk voor jou kan doen? Vul je gegevens in via onderstaande knop en wij nemen contact met je op.