Specialist op het gebied van mensen op weg helpen

Wij zijn WMO Maatwerk, het Wmo bedrijf van Ipse de Bruggen. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen die  vastlopen tijdens hun leven.

Meedoen in de maatschappij is er in de afgelopen jaren niet eenvoudiger op geworden. Bij WMO Maatwerk vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier en met zijn eigen mogelijkheden kan deelnemen aan de samenleving.

Daarom bieden wij ondersteuning aan volwassenen die dat voor even of soms voor langere tijd nodig hebben.

Het doel is weer zelfstandig te kunnen leven met zo weinig mogelijk professionele hulp.

WMO ondersteuning op maat

We kijken wat iemand aan hulp nodig heeft.

De cliënten van WMO Maatwerk leven meestal zelfstandig. Ze zijn gewend om zelf beslissingen te nemen en hun eigen leven in te richten. Als ze in aanraking komen met WMO Maatwerk is er behoefte aan ondersteuning bij het vormgeven van hun leven. Die ondersteuning stemmen we af op de behoefte en de situatie van de cliënt.

Het is aan de cliënt of hij/zij kiest voor ondersteuning. Het is aan de begeleiding om samen met de cliënt haalbare doelen op te stellen. Hiervoor gebruiken wij ons eigen ontwikkelde methodiek die gebaseerd is op competentiegericht begeleiden.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden die WMO Maatwerk biedt? Vul via onderstaande knop je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.