Specialist in het begeleiden van mensen met een beperking

Kwetsbare inwoners mee laten doen in de samenleving en zorgen dat de samenleving daar plezier aan beleeft. Dat is onze missie. We doen dat door het netwerk en talenten van deze inwoners te versterken en door slim nieuwe samenwerkingen in wijken te organiseren.

Samenwerkingen met bedrijven en organisaties

Zo werken we samen met scholen en bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Dat levert werk op voor mensen met een beperking én het biedt bijvoorbeeld mogelijkheden om de bijzondere producten te verkopen die zij maken bij de dagbesteding. Omgekeerd inspireert deze samenwerking bedrijven.

Wmo ondersteuning op maat

WMO Maatwerk biedt verschillende soorten ondersteuning. Dit stemmen we af op de behoefte en de hulpvraag van de cliënt. Maatwerk dus.

We gebruiken ons eigen ontwikkelde methodiek die gebaseerd is op competentie gericht begeleiden. Het doel is de afhankelijkheid van de professionele begeleiding te verminderen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op via 088 – 777 46 00 of vul het contactformulier in via onderstaande knop. Wij nemen binnen twee werkdagen contact op.