Vacature Ambulant Begeleider mbo-4

WMO Maatwerk is op zoek naar een Ambulant Begeleider mbo-4.

Jij vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan bij een nieuw en innovatief project in Schiedam? Je werkt ambulant en draagt bij aan innovatieve oplossingen bij maatschappelijke dilemma’s voor mensen die dreigen tussen wal en het schip te belanden. Dit in nauwe samenwerking met gemeente en overige disciplines. Jij wilt daarnaast als ambulant begeleider aan de slag en de cliënt in zijn eigen omgeving begeleiden? Krijg jij er energie van om samen met de cliënt zijn competenties in kaart te brengen en te vergroten door middel van onze methodiek Competentiegericht begeleiden? Jij ziet geen onwil maar onmacht. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder en solliciteer snel!

Je ondersteunt cliënten met een WMO beschikking, veelal met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrie, volgens afspraken vastgelegd in het ondersteuningsplan. Dit doe je in overleg met de cliënt, de vertegenwoordigers en betrokken disciplines en je bent tevens het eerste aanspreekpunt. Je streeft er bij de ondersteuning naar dat de client het maximale kan bereiken zonder dat hij of zij overvraagd wordt.

Je dag en je caseload zijn zeer divers en niet voorspelbaar. Je ondersteunt de cliënt op verschillende leefgebieden, bijvoorbeeld: financiën, sociaal emotioneel functioneren, ouderschap of daginvulling. Je werkgebied is Waterweg; Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Schiedam.

Nieuwsgierig? Lees hier meer informatie over wat wij vragen en wat wij jou bieden.