Wij zoeken ambulante trajectondersteuners in Leiden én Gouda
Krijg jij er energie van om samen met de klant zijn of haar competenties te onderzoeken en in kaart te brengen? En zie jij kansen om de competenties te vergroten of te verbeteren door middel van “competentiegericht begeleiden”? Onze klanten hebben te maken met financiële problemen, psychische klachten, problemen met opvoeding, huiselijk geweld en/of verslaving, vaak ook in combinatie met een licht verstandelijke beperking. Enthousiast? Wij zoeken een ambulante trajectondersteuner (hbo) voor de regio Leiden en een ambulante trajectondersteuner (mbo4) voor in de regio Gouda.

Wie zijn wij

WMO Maatwerk is een WMO bedrijf en een dochteronderneming van Ipse de Bruggen. Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding in heel Zuid-Holland.

Jouw baan als ambulante trajectondersteuner hbo in Leiden óf mbo4 in Gouda voor WMO Maatwerk

Jij als ambulant trajectondersteuner ondersteunt klanten met een hulpvraag (Wmo) in de thuissituatie. Samen met de klant, gemeente en betrokken discipline stel je een ondersteuningsplan op. Met het ondersteuningsplan streef je naar het maximale wat de klant kan bereiken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle disciplines.

Je dag en je caseload zijn zeer divers en niet voorspelbaar. Je ondersteunt de klant op verschillende leefgebieden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: financiën, sociaal emotioneel functioneren, ouderschap of dag invulling. Vaak gaat het om een combinatie hiervan. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tot maximaal 20:00 uur. Je werkgebied is Leiden en omgeving óf Gouda en omgeving.

Let op: in de regio Leiden zoeken wij een hbo-geschoolde collega en in Gouda een mbo4 geschoolde!

In het kort:

Wil je eerst nog meer weten? Voor informatie kun je contact opnemen met Mariëlle van Leeuwen (team coördinator): 06  82 54 69 78.