Vacature begeleider dagbesteding Zoetermeer

Kom jij werken als begeleider dagbesteding bij WMO Maatwerk in Zoetermeer?

De ene dag werk je bij Zamensterk, de productiewerkplaats waar we een aantal cliënten begeleiden die onder WMO Maatwerk vallen. De eigenaar van Zamensterk geeft ons werk: inpakwerk zoals het stickeren van dozen, vouwen van brieven en het bundelen van doosjes met tandenstokers.

De andere dag begeleid je cliënten en werk je vanuit de ambachtenwerkplaats in Zoetermeer. Hier komen over de hele dag zo’n negen cliënten. Bij binnenkomst gaat een van de cliënten koffie en thee klaarzetten en ga jij met de rest van de cliënten bespreken wie die dag achter de balie werkt, wie tasjes wil inpakken of onderzetters wil beschilderen. Een andere cliënt vouwt de was, en brengt die naar een andere locatie of je doet boodschappen met een cliënt.

Je werkt alleen met de cliënten, maar je zoekt zelf contact (en gezelligheid!) met de bedrijven waarmee we samenwerken. Kortom: een afwisselende baan op twee verschillende locaties in Zoetermeer!

Voor deze twee locaties zoeken wij een (ervaren) begeleider dagbesteding die voor 16 uur per week de cliënten aan het werk wil zetten.
Interesse?

Lees dan meer over deze vacature en solliciteer > klik hier