WMO Maatwerk heeft dagbestedingsplekken beschikbaar in Spijkenisse!

Ben- of ken jij iemand die op zoek is naar een arbeidsmatige dagbesteding? Bij de Klussendienst in Spijkenisse hebben wij arbeidsmatige dagbestedingsplekken beschikbaar!

Werk je graag buiten? Wil je werken in een gezellig team? Wil je werken en leren in je eigen tempo gericht op wat je kan? Dan is de Klussendienst Spijkenisse iets voor jou. De Klussendienst is een dagbestedings-locatie van WMO Maatwerk. Wij leren je alles wat je nog niet wist over groenwerkzaamheden! Ervaring is dus ook niet nodig

De Klussendienst Spijkenisse werkt samen met gemeente Nissewaard. In opdracht van de gemeente knappen de deelnemers van de Klussendienst tuinen op van ouderen of mensen met een beperking die hiervoor in aanmerking komen. Denk hierbij aan snoeien, onkruid verwijderen en eventueel werken met benzine-gereedschap. Daarnaast voeren wij wekelijks in samenwerking met Reinis transportklussen uit.

Deze dagbesteding draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap in een goede werksfeer. Je komt in aanmerking als je een WMO dagbesteding indicatie hebt of bij ons wilt komen werken via onderaanneming, PGB of WLZ.

Dus ben óf ken jij iemand die een leuke dagbesteding zoekt en aan de slag wilt als deelnemer van de Klussendienst? Neem dan contact op met Natasha Janse (trajectondersteuner).
Telefoon: 06 132 22 199
E-mail: klussendienst.spijkenisse@wmomaatwerk.nl