WMO Maatwerk zoekt een organisatiecoach

WMO Maatwerk zit midden in een organisatieverandering die gericht is op groei. En zo’n verandering heeft tijd nodig. Die tijd neem jij als organisatiecoach. Met jouw geduld, ervaring en kennis op het gebied van coaching help jij onze organisatie op individueel-, team- en managementniveau. Een uitdagende baan waar jij met jouw uitgebreide vakkennis eraan bijdraagt dat WMO Maatwerk op alle niveaus verder groeit. De functie organisatiecoach is nieuw en biedt daardoor veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Ben jij de ervaren en ondernemende coach die deze uitdaging aandurft, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

WMO Maatwerk is specialist in het ondersteunen van mensen die door verschillende omstandig-heden (tijdelijk) de grip op hun leven kwijt zijn. Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding in heel Zuid-Holland. Dit doen we op basis van afspraken die we hierover maken met de gemeenten die ons contracteren. We zijn een dochteronderneming van Ipse de Bruggen.

Jouw baan als organisatiecoach

Jij bent als organisatiecoach de collega die een bijdrage levert aan de positieve bedrijfscultuur waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Je inspireert de organisatie vanuit de meerwaarde van de zelforganisatie. Verandering binnen een organisatie heeft tijd nodig en kan weerstand opleveren. Jij weet als geen ander hoe hier mee om te gaan. Als expert op het gebied van coaching ondersteun jij je collega’s in hun professionele ontwikkeling. Dat doe je in alle onderdelen van de organisatie.

Je hebt een adviserende rol in de organisatie met betrekking tot de processen, rollen en de wijze hoe collega’s in de nieuwe context samenwerken. Alleen of in samenwerking met één van de teamcoördinatoren, coach, train en adviseer je. Je coacht en traint bij de processen die nodig zijn voor zelf organiserend werken. Je biedt ondersteuning bij opstellen van persoonlijke of teamdoelen. Daarnaast heb je een helicopterview en stimuleer je medewerkers door begeleiding te bieden in vitaliteit en ontwikkeling van zelfstandigheid.

Jouw profiel

· Je hebt minimaal een diploma op HBO niveau en een afgeronde coaching opleiding;
· Je hebt aantoonbare ervaring met team- en individuele coaching;
· Je hebt kennis van verander- en teamprocessen;
· Je hebt kennis van zelforganisatie;
· Je kunt goed luisteren en bent integer;
· Je bent praktisch ingesteld (niet te wollig);
· Je bent communicatief en sociaal vaardig;
· Je beschikt over een ondersteunende en open houding;
· Je bent flexibel en zichtbaar aanwezig;
· Je bent ondernemend, durft initiatief te nemen en beschikt over reflecteren vermogen.

Wat bieden wij?

· Een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week;
· Een bruto maandsalaris van CAO Gehandicaptenzorg, FWG 55;
· Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld;
· Reiskostenvergoeding.

Informatie

De aanvraag Verklaring omtrent gedrag (VOG) alsmede het navragen van referenties zijn onderdeel van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met Deborah Telkamp (directeur WMO Maatwerk)
Telefoon: 06 – 51309118.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk vrijdag 14 juni 2024. De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 19 juni 2024.
Stuur je CV voorzien van motivatie naar: hr.wmo@wmomaatwerk.nl of solliciteer online via de website van onze moederorganisatie klik hier