Vacature ambulant trajectondersteuner MBO 4

Ben jij op zoek naar een leuke baan waarin je je hart kunt volgen? Is het jouw roeping om mensen die wél zelfstandig wonen, maar het toch lastig vinden om alles zelf te doen? Ben jij ervoor gemaakt om onze klanten in hun kracht te zetten door ze te helpen met hun administratie, misschien kampen ze met verslaving of vinden ze de opvoeding lastig? Solliciteer dan bij ons!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Maandagmorgen, met een kop koffie in je hand zet je je werktelefoon aan en je checkt je agenda voor vandaag. Je stapt om 08.30 uur in je auto om naar je eerste klant te gaan. In de auto word je gebeld door een WMO-consulent. Zij belt over een beschikking, je staat haar te woord en vervolgens bel je aan bij je klant waar je inmiddels bent aangekomen.

Je klant zit al te wachten, (tweede koffie van de dag). Je klant (een 31-jarige man met een lichte verstandelijke beperking) en jij wandelen samen een half uurtje en hij vertelt over het moeilijke weekend dat hij heeft gehad met zijn kinderen. Hij vraagt wat hij eraan kan doen en jij geeft hem tips hoe hij zijn eigen kracht in kan zetten. Jij hebt immers niet voor niks de training competentiegericht begeleiden gevolgd!

Hierna ga je, terwijl je in de auto snel een boterham eet, richting een behandelcentrum waar je een gesprek hebt met je klant, haar behandelaar en haar netwerk.

Weer terug in de auto belt je collega om je bij te praten over de casus waarin jullie samen optrekken. Ze vertelt je dat jullie gezamenlijke klant in een crisis verkeert en jullie overleggen samen welke stappen er gezet moeten worden en wie welke stap doet.

Inmiddels ben je aangekomen op locatie voor een overleg met je collega’s. Hierna staat er een klant op de stoep die jij elke week op kantoor treft om zijn administratie bij te werken. Als de klant weg is, stap je weer in je auto naar de volgende klant. Bovendien werk je de vakantieplanning van je team bij, want bij WMO Maatwerk werk je in een zelforganiserend team en jij bekleedt de teamrol planning. Deze rol heb je zelf gekozen omdat je dit leuk vindt, en omdat je goed bent in plannen.

Hierna rijd je naar huis, waar je nog twee klanten belt en de rapportages van deze belafspraken verwerk je morgen, dan werk je een ochtend thuis.

Kortom: een superleuke, afwisselende baan als trajectondersteuner bij WMO Maatwerk waarbij je rondrijdt in de gemeente Delft, Rijswijk, Westland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag, Delft, Lansingerland en Leidschendam-Voorburg.

Wat je collega’s zeggen over deze functie
“Wat ik er zo fijn aan vind is dat ik zelf mijn agenda kan inplannen, ik ga tijdens mijn werk bijvoorbeeld naar de tandarts en ga daarna weer naar mijn volgende klant!”

“Ik vind het leuk om iemand in zijn eigen kracht te zetten, iets wat erg goed past bij de methodiek die wij zelf hebben ontwikkeld en gebruiken.”

“Het is écht een dynamische baan, soms best druk, maar onwijs leuk, ik krijg er zoveel energie van!”

“Wat ik vooral tof vind, is dat ik de mogelijkheid krijg om mezelf te blijven ontwikkelen.”

Jouw baan als ambulant begeleider mbo4

Bel me op en dan vertellen we je alles over de functie!

Jouw profiel

 • Je hebt (minimaal) een MBO- opleiding niveau 4 gericht op zorg- en welzijn.
 • Je hebt een eigen auto.
 • Je bent flexibel, je kunt makkelijk schakelen en vindt het een uitdaging om klanten te ondersteunen bij verschillende complexe zorgvragen.
 • Je werkt graag zelfstandig, kan overzicht bewaren, durft direct te handelen en vindt het geen enkel probleem om te werken in de leefomgeving (met de daarbij behorende normen en waarden) van de klant.
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar daarnaast ben je ook een teamplayer.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg, minimaal 28 uur en maximaal 36 uur per week (bij ons werk je van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren)
 • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.457 en maximaal €3.332 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding van €0,21
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Ontwikkelmogelijkheden (daar helpen wij jou graag bij)

Informatie

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Natuurlijk vragen wij ook om een VOG wanneer je bij ons komt werken.

Enthousiast geworden?
Bel me gewoon op, stel je vraag en we drinken een kop koffie. Ik leg je alles uit over de functie en onze organisatie.
Cynthia Verhagen (ambulant trajectondersteuner): 06 – 82 07 63 43
cynthia.verhagen@wmomaatwerk.nl

Wil je meteen solliciteren? We kijken uit naar je CV en je motivatiebrief.
>> Klik hier om direct, online te solliciteren