Vacature: Strategisch manager WMO Maatwerk
Ben jij een verbindend strategisch manager met een passie voor het aansturen van veranderingen binnen WMO Maatwerk en het Sociaal Domein? Zoek je een verbindende baan? Floreer jij in een zeer complex speelveld en kun jij overzicht en samenhang inzichtelijk maken? Haal jij energie uit het verbinden van regiogemeenten en het meedenken over verdere ontwikkeling binnen WMO Maatwerk? Ben jij de strategisch manager die naast adviseren ook zorgt voor daadwerkelijke realisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

WMO Maatwerk is specialist in het ondersteunen van mensen die door verschillende omstandig­heden (tijdelijk) de grip op hun leven kwijt zijn. Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding in heel Zuid-Holland. Dit doen we op basis van afspraken die afspraken die we hierover maken met de gemeenten die ons contracteren. We zijn een dochteronderneming van Ipse de Bruggen.

Jouw baan als strategisch manager

Als strategisch manager speel je een cruciale rol in het bevorderen van de samenwerking tussen de gemeenten, de teams en de directeur. Je focus ligt op het verstrekken van zowel gevraagd als ongevraagd strategisch advies. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de directeur, gemeenten en teams binnen WMO Maatwerk. Je zorgt voor optimale aansluiting bij regionale en bovenregionale overleggen en volgt relevante landelijke maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Daarnaast weet je wat er in de regio’s speelt zowel binnen WMO Maatwerk als binnen de gemeenten. Je bent in staat om te adviseren op bestuurlijke dilemma’s waar verschillende belangen samenkomen.

Je vertaalt de impact van de ontwikkelingen en signalen naar adviezen voor de directie en team coördinatoren en je levert indirect een bijdrage aan de beleidsvisies en uitgangspunten van de gemeenten binnen de regio.

Verder heb je een leidende rol in het concretiseren van de beleidsdoelstellingen. Het is belangrijk dat je complexe, strategische vraagstukken als geen ander kunt doorgronden en helpt bij het vertalen naar beleid en actie in samenwerking met de team coördinatoren.

Je bent in staat om op managementniveau te schakelen en strategisch te acteren. Als gelijkwaardige gesprekspartner durf je tegengas te geven en vanuit jouw kennis en expertise te adviseren. Jouw netwerkvaardigheden komen hierbij goed van pas evenals jouw flexibiliteit en pro activiteit. Gelukkig durf jij te ondernemen en je hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Jouw profiel

Je:

  • beschikt over een volledig afgeronde hbo opleiding op het gebied van gezondheidszorg aangevuld met een Post-hbo opleiding op het gebied van management. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving en meerdere jaren ervaring met situationeel leidinggeven;
  • hebt ruime ervaring binnen het Sociaal Domein;
  • bent pro actief, houdt van aanpakken en ben goed in staat om overzicht te bewaren;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat om politiek sensitief te handelen in een dynamisch speelveld. Daarbij beschik je over de nodige overtuigingskracht;
  • bent iemand die zelfstandig werken combineert met samenwerken met de teams;
  • hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de Wmo.

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week. Bij tevredenheid van beide kanten gaan we over tot een vaste aanstelling
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.185 – € 6.320 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 65
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding

Informatie

Je werkt bij WMO Maatwerk vaak met kwetsbare klanten en daarom zijn wij zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent gedrag (VOG), het navragen van referenties en het maken van een assessment zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Meer weten? Voor informatie kun je contact opnemen met Deborah Telkamp (directeur WMO Maatwerk), tel: 06 – 51 30 91 18.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk vrijdag 8 maart 2024.
De sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 18 maart 2024. Solliciteren kan online bij onze moederorganisatie Ipse de Bruggen:
>> klik hier